logo
b
logo
v
x
a
y
l


Mervi Patronen on vuoden 2017 Karjalainen Taitaja

Mervi Patronen ja yritys Aiku Ihana tekee käsityönä keraamisia käyttö- ja koriste-esineitä. Lisäksi hänet tunnetaan kauniista käsinpiirretyistä korteistaan.
Yritys on perustettu kymmenen vuotta sitten ja Aiku Ihanan liie löytyy Joensuun Taitokorttelista.
Mervi Patronen


Karjalaisten Taitajien tuoteohje


Karjalaisten Taitajien säännöissä sanotaan, että yhdistyksessä tehtävän yhteistoiminnan avulla tuetaan Pohjois-Karjalassa tuotettuja tuotteita ja palveluita.
Sääntöjen mukaan Karjalaisten Taitajien hallitus toimii muun muassa tuoteraatina, jonka tehtävänä on hyväksyä jäsenten tuottamat tuotteet ja palvelut.  Yksityiskohtaiseen tuotteiden tarkastamiseen ei voida mennä, joten jäsenten tulee itsenäisesti miettiä kunkin tuotteensa kohdalla, onko se sääntöjen mukainen.  Jos tuotetta ei ole valmistettu itse, tai oman työn osuus on hyvin pieni (esim. jokin lisäosa, pakkaus tms.), tuotetta ei voi myydä Taitajien järjestämissä myyntitapahtumissa. Yhteiset säännöt velvoittavat meitä huolehtimaan tuotteidemme laadullisesta tasosta, ja meidän tulee pystyä myös kertomaan asiakkaillemme, että tuote on paikallinen, valmistettu Pohjois-Karjalassa.LIIKELAHJAT

Taitajat ovat yhdentoista yrityksen voimin koonneet tuotteistaan liikelahjoja, joita markkinoidaan mm. maakunnan yrittäjille, kunnille, seurakunnille ym. Eli, jos on tarvetta antaa laadukkaita ja nimenomaan Pohjois-Karjalassa valmistettuja tuotteita, lista näistä lahjoista löytyy tältä sivustolta Liikelahjat -linkin alta.