logo
b
logo
v
x
a
y
l


Joulumyyjäiset 2018
Taitajien joulumyyjäiset järjestetään tänä vuonna 14.-16.12. Kauppakeskus Iso Myyssä.

Aukioloajat: pe 14.12. klo 9-19,  la 15.12 klo 9-17 ja su 16.12. klo 12-16.

Tervetuloa!

30-vuotis taipaleen kunniaksi käytiin lounaalla
Hallitus päätti tarjota iloa ja virkistystä jäsenilleen yhteisen lounaan ja teatteriesityksen merkeissä. Yhteinen lounas oli lauantaina 13.10. ja lounaan jälkeen katsoimme Teatteriesityksen Rouva Stogarova

Uudet jäsenet mukaan 35 euron jäsenmaksulla

Karjalaisten Taitajien syyskokous päätti joulukuun lopussa, että yhdistyksen 30-vuotisjuhlavuonna uudet jäsenet pääsevät mukaan 35 euron jäsenmaksulla.

Lisäksi juhlavuoden toimintaan kuuluu Taitokorttelin piha-aitan vuokraus kesäksi 2018 ja sinne myyntinäyttelyn perustaminen. Pitkän 30-vuortis taipaleen kunniaksi on tarkoitus myös julkaista asiaankuuluva liite jossakin julkaisussa. Julkaisua ja sen sisältöä suunnitellaan parhaillaan.

Kaikille jäsenille lähetetään myös kysely, jossa selvitetään jäsenten toiveita ja odotuksia toiminnan suhteen

Selvitteillä on myös yhteinen esiintyminen Tampereen käsityömessuilla

Mikäli olet kiinnostunut liittymään Taitajien jäseneksi, kanntaa ottaa yhteyttä joko puheenjohtaja Anu Pesoseen (puh. 
 0403012436 ) tai varapuheenjohtaja Riikka Ruhaan (puh. 0400 57458)Mervi Patronen on vuoden 2017 Karjalainen Taitaja


Mervi Patronen ja yritys Aiku Ihana tekee käsityönä keraamisia käyttö- ja koriste-esineitä. Lisäksi hänet tunnetaan kauniista käsinpiirretyistä korteistaan.
Yritys on perustettu kymmenen vuotta sitten ja Aiku Ihanan liie löytyy Joensuun Taitokorttelista.
Mervi Patronen


Karjalaisten Taitajien tuoteohje


Karjalaisten Taitajien säännöissä sanotaan, että yhdistyksessä tehtävän yhteistoiminnan avulla tuetaan Pohjois-Karjalassa tuotettuja tuotteita ja palveluita.
Sääntöjen mukaan Karjalaisten Taitajien hallitus toimii muun muassa tuoteraatina, jonka tehtävänä on hyväksyä jäsenten tuottamat tuotteet ja palvelut.  Yksityiskohtaiseen tuotteiden tarkastamiseen ei voida mennä, joten jäsenten tulee itsenäisesti miettiä kunkin tuotteensa kohdalla, onko se sääntöjen mukainen.  Jos tuotetta ei ole valmistettu itse, tai oman työn osuus on hyvin pieni (esim. jokin lisäosa, pakkaus tms.), tuotetta ei voi myydä Taitajien järjestämissä myyntitapahtumissa. Yhteiset säännöt velvoittavat meitä huolehtimaan tuotteidemme laadullisesta tasosta, ja meidän tulee pystyä myös kertomaan asiakkaillemme, että tuote on paikallinen, valmistettu Pohjois-Karjalassa.LIIKELAHJAT

Taitajat ovat yhdentoista yrityksen voimin koonneet tuotteistaan liikelahjoja, joita markkinoidaan mm. maakunnan yrittäjille, kunnille, seurakunnille ym. Eli, jos on tarvetta antaa laadukkaita ja nimenomaan Pohjois-Karjalassa valmistettuja tuotteita, lista näistä lahjoista löytyy tältä sivustolta Liikelahjat -linkin alta.